Direct naar info voor:

Informatie voor scholen

Basisonderwijs

Voor leerlingen kan het een grote stap zijn om van het basisonderwijs naar de brugklas te gaan. Als leerkracht of intern begeleider in het basisonderwijs kunt u leerlingen voordragen voor een mentor van School’s cool. Daarvoor kunt u gebruik maken van het voordrachtsformulier.

Voortgezet onderwijs

De koppeling van een vrijwillige mentor van School’s cool aan een leerling vindt in de regel en bij voorkeur in groep 8 plaats, dus nog voor de overgang naar de brugklas. In sommige gevallen kan dit echter ook aan het begin van de brugklas gebeuren. Als klassenmentor en zorgco√∂rdinator in het voortgezet onderwijs kunt u een leerling voordragen voor een mentor van School’s cool. Het formulier vindt u hieronder.

Leerlingen basisonderwijs

Voor kinderen is het soms fijn om iemand te hebben die ze op weg kan helpen. Onze vrijwillige mentoren zetten zich graag voor deze leerlingen in. Leerlingen uit groep 8 kunnen hiervoor aangemeld worden. 

Leerlingen voortgezet onderwijs

Ook leerlingen die al een tijdje op de middelbare school zitten kunnen soms een steuntje in de rug gebruiken. Voor hen is er het voortgezet onderwijs programma